6.1.2013

Tavoittelua...

No niin, kirjataampa jotain suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle 2013!

Ihan pakkohan on ollut jo kuikuilla agilitykisakalenteria "sillä silmällä"! ;) Lisenssiä en ole vielä maksanut, mutta toisaalta eipä ole tarkoitus ainakaan ennen maaliskuuta sitä tarvitakkaan... Voi olla, että menee huhtikuullekkin - kisakauden korkkaus.

Suurin tavoitehan on startata kausi nimenomaan Ulpukan kanssa! Huiiii! Sokka irti!!! :D Sen tarkempia tavoitteita en lähde asettamaan. Nähtäväksi jää kuinka homma lähtee sujumaan. Jonkunmoinen aavistus miulla asiasta kyllä on ja saa nähdä esimerkiksi, että vaikuttavatko vieraat paikat ja ympärillä olevat vieraat koirat minkäverran suorituksiin...

Elmon kohdalla en oikein vielä osaa sanoa kisataanko me vai ei. Ainakin tarkoitus on päästä Ulpun kanssa kiertämään mahdollisuuksien mukaan ja voi olla että rahkeet ( = rahat!!!) ei riitä kahden koiran kisamaksuihin. Toisaalta kun Elmolle kuitenkin on treenipaikka niin ehkä me jotkut kisat käydään niin saa vähän tavoitteellisuutta treenaamiseenkin.
Elmon kanssa edelleen kutkuttaisi vähän myös toko. Varmaan käydään oman yhdistyksen mölleissä jos niitä järjestetään ja odotellaan olisiko omaan halliin suunnitteilla viralliset kisat :)

Ennenkun Ulpun kanssa kisaradalle on asiaa niin meillä on vielä muutama juttu mitä nyt alkuvuodesta täytyy tehotreenata. Esteistä siis kepit ja rengas on vielä siinä vaiheessa, että ne vaatii töitä. Toki kontaktit myös, mutta ne on kuitenkin suht kivalla mallilla! :) Ja hyppytekniikkatreenit on PAKKO myös saada ympättyä mukaan. Kiva, että päästiin valmennusryhmään mukaan, se jaksottaa kivasti kuukauden pätkiin treenit eli voi aina valkun jälkeen miettiä seuraavan kuukauden tärkeimmät treeniä vaativat asiat. :)

Kurkistelin tuossa Kennelliiton sivuilta tämän vuoden näyttelyjäkin. Mietin, että Ulpun voisi käyttää kertaalleen avoimessa luokassa hakemassa arvostelu. Mutta eipä tälle vuodelle taas lähialueella ole kuin Mikkelin näyttely heinäkuun alussa, katsotaan nyt tuleeko tuonne lähdettyä... Ja sitäpaitsi tiedän että tuon pitäisi olla pyöreämmässä kunnossa jotta sitä kehään kannattaisi oikeastaan viedä ja aksan kannalta taas parempi kun säilyy sutjakkaana... ;)

Että tämmösiä sitä sitten lähdettäs tavoittelemaan... :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti